Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ «ΜΕΛΩΔΙΚΑ» ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ TOY CELESTYAL OLYMPIΑ

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ «ΜΕΛΩΔΙΚΑ» ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ TOY CELESTYAL OLYMPIΑ

-

- Advertisement -

Ο  Θανάσης Πολυκανδριώτης και Στέλιος Διονυσίου θα ταξιδέψουν «μελωδικά» στο Αιγαίο τους επιβάτες του Celestyal Olympia. Η Celestyal Cruises μέλος του Ομίλου Louis και βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά το πρώτο μέρος του προγράμματος των εν πλω εκδηλώσεων του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Olympia, στο πλαίσιο του νέου δρομολογίου επτά διανυκτερεύσεων που ξεκινά για πρώτη φορά φέτος από το λιμάνι Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο δρομολόγιο «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το λιμάνι Λεμεσού, και προσεγγίσεις στον Άγιο Νικόλαο (Κρήτη), το Λαύριο (Αθήνα), τη Θεσσαλονίκη και ακολούθως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες και να «ταξιδέψουν» μουσικά, συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση. Σε όλη δε τη διάρκεια της κρουαζιέρας το ψυχαγωγικό πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με δύο ελληνικές ορχήστρες που θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στους επιβάτες.

Η αρχή στο πρόγραμμα των εν πλω εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στις αναχωρήσεις 3 & 10 Ιουλίου, με δύο μελωδικές καλλιτεχνικές εμφανίσεις με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και σολίστ στο μπουζούκι, τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Μαζί με τον γνωστό καλλιτέχνη οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο λαϊκό ερμηνευτή Στέλιο Διονυσίου, με τη συνοδεία της Αγνής Καλουμένου. Οι γνωστοί καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν συναυλία κάτω από τα «άστρα» και πιο συγκριμένα στους ανοικτούς χώρους του κρουαζιερόπλοιου και ερμηνεύοντας τραγούδια που αποπνέουν αληθινή και αυθεντική Ελλάδα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που προσφέρει η Celestyal Cruises, αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για τους επιβάτες της, και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν μία γνήσια εμπειρία διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή ενώ τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν. Το πρόγραμμα των εν πλω εκδηλώσεων στο Celestyal Olympia για τις επόμενες αναχωρήσεις θα συνεχιστεί και με άλλες εντυπωσιακές εμφανίσεις αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: