Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

-

- Advertisement -

Το πρόσωπο της “μητέρας” έδειξε η πετυχημένη ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Η ίδια ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ σειρά φωτογραφιών, με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής μαζί με το παιδί που υιοθέτησε από την Κένυα.

Την προσωπική της ιστορία αναδοχής και υιοθεσίας ενός αγοριού από την Κένυα, του μικρού Clemens δημοσίευσε η ερμηνεύτρια εκφράζοντας όλη την αγάπη της.

 «Το να κάνεις το καλό όσο μακρυά και αν βρίσκεται είναι άποψη ζωής. Το να βρίσκεις συμπαραστάτες στο ίδιο μήκος Κύματος είναι ΕΥΤΥΧΙΑ, το να γίνεις Ανάδοχος ενός παιδιού είναι ΕΥΛΟΓΙΑ. Ο Εθελοντισμός είναι η ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς μα προσφέρεις παντού. Στηρίζω το ίδρυμα «ΣΟΦΙΑ για τα παιδιά»εδώ και χρόνια γιατί επιτελεί ένα συγκλονιστικό και πολύπλευρο έργο στη Κύπρο και στη Κένυα.

Υιοθέτησα τον μικρό Clemens ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου (Κένυα) και Τώρα είναι στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος στη Κένυα. Αυτά που είδα και ένιωσα αυτά που με άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Με την υιοθεσία κάνεις ένα δώρο στη ψυχή σου , το κυριότερο όμως είναι ότι κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο και του δίνεις διάδρομο απογείωσης στη ζωή του.Παγκόσμια Μέρα Αναδοχής 31/5/2021. Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι μας εκεί ….το 2017. Θα ξαναπάμε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες …Κάντε και σεις ένα δώρο στη ψυχή σας. Καλή μέρα !!!


Υ. Γ το κοριτσάκι στην τρίτη φωτογραφία τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά την Σωτηρία της ψυχής … για να με ευχαριστήσει …το ωραιότερο δώρο …»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...