Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΜΠΡΟΥΚ ΣΙΛΝΤΣ: OI ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ (βίντεο)

ΜΠΡΟΥΚ ΣΙΛΝΤΣ: OI ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ (βίντεο)

-

- Advertisement -

Δύσκολες ημέρες πέρασε η Μπρουκ Σιλντς όταν κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης έπεσε με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε απανωτά χειρουργεία.  Η γνωστή ηθοποιός στην συνέντευξή της στο «Good Morning America» μίλησε για την εμπειρία της δηλώνοντας ότι «Ποτέ δεν είχα ξαναφωνάξει έτσι. Ούτε καν στον τοκετό».

Η 55χρονη Μπρουκ Σιλντς είχε μόλις ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα προπόνησης 14 ημερών στο γυμναστήριο της όταν αποφάσισε να δείξει σε κάποιο μέλος πώς να χρησιμοποιήσει την σανίδα ισορροπίας. Καθώς έκανε μία κίνηση, αφαιρέθηκε για μια στιγμή και «έπεσα με τέτοια δύναμη, που προσγειώθηκα απότομα. Δεν θυμάμαι να ακούω τίποτα …Το μόνο πράγμα που μπορούσα να αισθανθώ ήταν τα δάχτυλά μου γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να κινηθώ. Ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν θα παραλύσω»

Πήγε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση για να βάλει ενδομυελική ράβδο στο μηρό της. Το επόμενο πρωί, όμως, ξύπνησε ουρλιάζοντας επειδή το κόκαλο είχε «σκάσει» από τη ράβδο. Έπρεπε να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί της έβαλαν πέντε βίδες για να κρατήσει το οστό στη θέση του. Λόγω του κορωνοϊού η Μπρουκ Σιλντς δεν μπορούσε να έχει επισκέπτες κατά τη διάρκεια της αρχικής της παραμονής στο νοσοκομείο ούτε τον σύζυγό της ή τις δύο κόρες της. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, ξαφνικά έπαθε λοίμωξη από σταφυλόκοκκο στο χέρι της. Έπρεπε να επιστρέψει στο νοσοκομείο για άμεση χειρουργική επέμβαση ξανά. Αυτή ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές, είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η ίδια αισθάνεται τυχερή που είναι ακόμη ζωντανή και προσπαθεί να μείνει δυνατή για τις κόρες την 18χρονη Ρόουναν Φράνσις Χέντσι, 18 ετών και την 15χρονη Γκρίερ Χαμμόντ Χέντσι. «Έπρεπε να μείνω ήρεμη γι’ αυτές. Τα παιδιά μου με ρώτησαν αν νόμιζα ότι θα πεθάνω. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν συμβεί. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που είμαι ζωντανή.»

Μετά από δύο εβδομάδες, η Μπρουκ Σιλντς πήρε εξιτήριο και ξεκίνησε η «πολύ σκληρή» διαδικασία αποκατάστασης. Η ηθοποιός έχει μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο από τις συνεδρίες αποκατάστασης στα κοινωνικά μέσα και ελπίζει ότι δίνει δύναμη και κουράγιο στους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές υγείας.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: