Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ-ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ...

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ-ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ

-

- Advertisement -

Μια φωτογραφία από την τέλεση του γάμου του ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ, ο Κώστας Δημητρίου με γνωστούς ηθοποιούς της εποχής του 1973. Μια φωτογραφία που αξίζει χίλιες λέξεις και ξυπνάει αναμνήσεις που ίσως οι νεότεροι δεν έχουν δει ποτέ.

Ο ηθοποιός Κώστας Δημητρίου παντρεύτηκε την σύζυγό του, Μάγου, με θρησκευτικό γάμο το 1973 στον Αγ. Γεώργιο Πέγειας. Παράνυμφοι ήταν ο θίασος του ΘΟΚ. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Αντιγόνη Βαλάκου,Βλαδίμηρος Καυκαρίδης,Βούλα Πελεκάνου, Χάρης Παναγιώτου ως και φίλοι και συγγενείς από την Πάφο.

Το ίδιο βράδυ όπως διευκρινίζει στην δημοσίευση του ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε η παράσταση με το έργο “Η θαυμαστή μπαλωματού’… Να διευκρινίσουμε ότι ο  πολιτικός  γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο ,1964. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις γιους του, τον Νικόλα, τον Αλέξη και τον, επίσης, γνωστό ηθοποιό, Τόνυ.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...