Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΥΠΕΡΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΥ 2021-ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ

ΥΠΕΡΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΥ 2021-ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ

-

- Advertisement -

Το «Φεγγάρι των Λουλουδιών», όπως το έχουν ονομάσει οι Ινδιάνοι της Αμερικής, επειδή αυτή η πανσέληνος συμπίπτει με τη μεγάλη άνθηση των φυτών εν μέσω άνοιξης. Το εντυπωσιακό φαινόμενο, αναμένεται να συμβεί σήμερα την Τετάρτη, 26 Μαΐου και θα διαρκέσει για περίπου ένα τέταρτο (14:11 – 14:26 ώρα Ελλάδας).

Το φεγγάρι θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και η πανσέληνος θα φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως, ωστόσο η ολική έκλειψη δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα. Η δεύτερη υπερπανσέληνος του έτους, και η μεγαλύτερη για το 2021, ενώ σήμερα θα γίνει και η μοναδική έκλειψη Σελήνης της χρονιάς.

Το φεγγάρι θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και η πανσέληνος θα φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως, ωστόσο η ολική έκλειψη δεν θα είναι ορατή. Το εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο θα απολαύσουν όσοι μπορούν από τον Ειρηνικό Ωκεανό και τμήματα της Ανατολικής Ασίας, Ιαπωνίας, Αυστραλίας-Νέας Ζηλανδίας, Κεντρικής, Νότιας και Βορειοδυτικής Αμερικής, σύμφωνα με τη NASA.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...