Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ: ΕΓΙΝΕ «ΣΚΛΑΒΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ: ΕΓΙΝΕ «ΣΚΛΑΒΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (βίντεο)

-

- Advertisement -

Το πρώτο της τραγούδι με τον τίτλο «Σκλάβα» κυκλοφόρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός γύρισε και το πρώτο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της.

Ανέκαθεν η ίδια ήθελε να εισέλθει και να επικοινωνήσει και μουσικά με το κοινό της, κάνοντας τώρα το όνειρό της πραγματικότητα. Η «Σκλάβα» σε στίχους/μουσική Τάκι Τσαν και ενορχήστρωση του Γιώργου Λαιμού, είναι ένα κομμάτι που εκπέμπει νοσταλγική διάθεση και ρεμπέτικες επιρροές ενώ παράλληλα «βγάζει» και ένα παράπονο για μια ανεκπλήρωτη αγάπη.

Σε δηλώσεις της η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της που επιτέλους το όνειρο της υλοποιήθηκε.

«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη και συγκινημένη για αυτό το καινούργιο εγχείρημα! Η διαδρομή ήταν υπέροχη και τώρα έρχεται η στιγμή που θα μοιραστούμε μαζί σας την χαρά μας! Πάντοτε ήθελα να επικοινωνήσω μουσικά,αλλά δεν ήξερα τον τρόπο, δεν είχε ωριμάσει μέσα μου το πώς… Φοβόμουν τι θα πουν οι άλλοι και το πώς θα δουν αυτή μου την ανάγκη για έκφραση… Όμως ζούμε μόνο μια φορά και έχω την ανάγκη να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Όταν λοιπόν ο συνεργάτης μου, ο Γιώργος Λαιμός, μου έβαλε να ακούσω το κομμάτι του Τάκη, με άγγιξε βαθιά.. Και τότε αισθάνθηκα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή..».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: