Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΑΚΗ: ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ-ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ...

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΑΚΗ: ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ-ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

-

- Advertisement -

Μια λαμπερή εμφάνισή πραγματοποίησε πριν από λίγο η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι Last Dance. Το ελληνικό τραγούδι είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn ενώ τη σκηνοθεσία για την παρουσία της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη σκηνή έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Θυμίζουμε ότι η φετινή Εurovision έχει θέμα το ελπιδοφόρο «Open Up». Aξίζει να σημειωθεί ότι το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Τελικό της Eurovision,θα ανακοινώνειο 10χρονος Μανώλης Γκίνης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου. Ο Μανώλης θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα γίνει ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Ένα από τα εντυπωσιακά γεγονότα που θα συμβούν στο Ρότερνταμ είναι η συμμετοχή νικητών προηγουμένων χρόνων σε ένα  πάρτι με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου πάνω σε μία ταράτσα η οποία θα γίνει στις 00:40, αφού τελειώσει η παρουσίαση των διαγωνιζόμενων τραγουδιών. Οι πέντε νικητές της Eurovision, θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Rock The Roof» όπου θα ερμηνεύσουν τα νικητήρια τραγούδια τους πάνω σε τρεις ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες του Ρότερνταμ. Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, που θα τραγουδήσει το «My Number One» (Ελλάδα 2005), οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς είναι οι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: