Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ: EΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ: EΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ

-

- Advertisement -

Ακόμη ένα δισέγγονο περιμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ από την αγαπημένη της εγγονή, Πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία  περιμένει το πρώτο της παιδί, ένα χρόνο μετά το μυστικό με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi.

Την είδηση επιβεβαίωσε το Παλάτι του Buckingham επιβεβαίωσε με μια ανάρτησή στο προσωπικό προφίλ του,.«Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως περιμένουν το μωρό του μέσα στο φθινόπωρο. Η βασίλισσα ενημερώθηκε όπως και οι δύο οικογένειες και είναι ενθουσιασμένοι με τα ευχάριστα νέα».

Ο γάμος της Βεατρίκης με τον αγαπημένο της είχε ακυρωθεί δύο φορές πέρσι, εξαιτίας της πανδημίας και ο γαμπρός λίγο έλειψε να χάσει τον πατέρα του από κορονοΐο ενώ η Βεατρίκη δεν κατάφερε να χαρεί ούτε τον αρραβώνα της, εξαιτίας του σεξουαλικού σκανδάλου του πατέρα της πρίγκιπα Andrew με τον Jeffrey Edward Epstein.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά στο Royal Lodge του Windsor μόνο με τις οικογένειες να δίνουν το παρόν και με τη νύφη να βάζει vintage φόρεμα της βασίλισσας Ελισάβετ και την τιάρα που εκείνη φορούσε στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947. Αυτό είναι το πρώτο παιδί της Πριγκίπισσας Βεατρίκης,  ενώ θα είναι δέκατο στη σειρά διαδοχής του Βρετανικού θρόνου και το εντέκατο δισέγγονο της βασίλισσας. 

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: