Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΠΑΕΕΚ: OI KEΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΚΕΡΥΝΕΙΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

ΠΑΕΕΚ: OI KEΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΚΕΡΥΝΕΙΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

-

- Advertisement -

Ένας αγώνας που ενδεχομένως να φέρει την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στην Α’ κατηγορία θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαϊου στο γήπεδο «Κερύνειας-Επιστροφή». Οι οπαδοί –Κερυνειώτες σε αναρτήσεις τους, ζητούν όπως ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανοίξει το γήπεδο ώστε οι Κερυνειώτες να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και να πανηγυρίσουν με την ομάδα τους όπου ενδεχομένως να στεφθεί πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας ή να κερδίσει την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου, είτε ως πρωταθλήτρια είτε ως δευτεραθλήτρια.

Συγκεκριμένα σε σχετικές αναρτήσεις οι Κερυνειώτες απευθυνόμενοι προς τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου ζητούν όπως προχωρήσει στο άνοιγμα του γηπέδου όπως θα πράξει στον τελικό του κυπέλλου Κύπρου που διεξάγεται την ίδια ημέρα στο ΓΣΠ μεταξύ Ανόρθωση-Ολυμπιακού αλλά και στο παιχνίδι Ομόνοιας και Απόλλων όπου έγινε η στέψη του Πρωταθλητή. 

Αυτούσια η ανάρτηση του Κερυνειώτη οπαδού  «Κύριε Υπουργέ Κωνσταντίνε Ιωάννου έχετε ανοίξει τα γήπεδα για τον Τελικό Κυπέλλου και σήμερα για το Ομόνοια-Απόλλων. Ανοίξετε το Σάββατο το στάδιο «Κερύνεια-Επιστροφή» που θα στεφθεί η ΠΑΕΕΚ πρωταθλήτρια 2ης κατηγορίας. Γιατί θα βρεθούνε μετά από 47 χρόνια χιλιάδες Κερυνιώτες που είναι στην Προσφυγιά. Το δικαιούνται!»

Να επισημανθεί ότι η αγωνία βρίσκεται στα ύψη ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 15 Μαΐου και αναμένεται να είναι συναρπαστικό. Η πρωτοπόρος ΠΑΕΕΚ υποδέχεται τον Οθέλλο και με νίκη ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια ενώ η ομάδα της Κερύνειας γνωρίζει πως ακόμα με ισοπαλία ή ήττα με συνδυασμό αποτελέσματος θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: