Έπεσε η αυλαία ενός από τα πιο πετυχημένα σόου της Αμερικής, της Ellen DeGeneres “The Ellen Degeneres Talk Show”. Το τέλος της εκπομπής ανακοίνωσε σε ανάρτησή του, το Hollywood Reporter μετά την επιβεβαίωση της γνωστής παρουσιάστριας Ellen DeGeneres.

Είναι πλέον επίσημο! Το τέλος για το σόου “The Ellen Degeneres Talk Show” δήλωσε η η Ellen DeGeneres στο Hollywood Reporter.Η παρουσιάστρια DeGeneres αποφάσισε ότι η επερχόμενη 19η χρονιά για το talk show της θα είναι και η τελευταία, μία απόφαση που βρισκόταν για αρκετά χρόνια στο μυαλό της.

«Όταν είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος, θέλεις συνεχώς να μπαίνεις σε νέες προκλήσεις – και όσο σπουδαίο κι αν είναι αυτό το σόου, όσο διασκεδαστικό, δεν είναι πρόκληση πια».

Η Ellen DeGeneres ήταν – και είναι – για πάνω από μία δεκαετία μία εκ των κορυφαίων Αμερικανών παρουσιαστών! Η είδηση για το τέλος του σόου της Ellen DeGeneres «The Ellen Degeneres Talk Show» θα  προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στους οπαδούς της, οι οποίοι και κράτησαν τόσα χρόνια το συγκεκριμένο σόου.