Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΟΥΚΗ: EMΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΟΥΚΗ: EMΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

-

- Advertisement -

Με το μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος επιστροφής στην αγωνιστική δραστηριότητα και στην κανονικότητα, εμβολιάστηκαν σήμερα Τρίτη στο Κέντρο Εμβολιασμού Λατσιών. Οι αθλητές που διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες καθώς και αθλητές της Εθνικής Ομάδας Τοξοβολίας και της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης βρέθηκαν εκεί ώστε να τους χορηγηθεί το εμβόλιο κατά του κορονοϊου.

Μια από τις αθλήτριες που βρέθηκε στο κέντρο είναι και η Κυριακή Κουτούκη η οποία σε ανάρτησή της θέλησε να ευχαριστήσει τους φορείς του αθλητισμού που οργάνωσαν τον εμβολιασμό των αθλητών.

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τους φορείς του αθλητισμού που οργάνωσαν τον εμβολιασμό των αθλητών, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα μας, να κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας! Έχουμε ΟΛΟΙ την επιλογή, ας αποφασίσουμε σωστά για την προστασία τη δική μας και των συνανθρώπων μας!».

Στο Κέντρο Εμβολιασμού παρευρέθηκαν και συνομίλησαν με τους αθλητές ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού, καθώς και η Γενική Διευθύντρια  του ΚΟΑ δρ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη. Όπως ανέφεραν, με δηλώσεις τους, ο αθλητισμός είναι ένας από τους τομείς, ο οποίος επηρεάστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από την πανδημία και κάλεσαν τον κόσμο να εμβολιαστεί για να επιστρέψουμε σύντομα στην ρουτίνα μας.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...