Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: TO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ...

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: TO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ

-

- Advertisement -

Αγκαλιά στο μαιευτήριο με την πρώτη της κόρη, Λάουρα και άλλες ανέκδοτες φωτογραφίες ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την σημερινή ημέρα της μητέρας.

«Τη μαμά μου τη χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω … Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά … αυτό για εμένα είναι η μάνα με δυο λόγια ! Μανούλα μου ακόμα στο φωνάζω … μαμά μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσύ η μαμά μου … σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά … μανούλες της καρδιάς …μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα !».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...