Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ: AΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ: AΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

-

- Advertisement -

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης…» αποκάλυψε σήμερα η ηθοποιός Παναγιώτα Βλάντη, η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός κατάγγειλε τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την  Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη (υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πώ στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου» σημείωσε.

«Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν».

«Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”

«Είναι πάρα πολύ Δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

«Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψη η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες. Είμαστε με τα θύματα και πρέπει να βοηθήσουμε ανθρώπους να μιλήσουμε» διατράνωσε, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πώς διαφωνεί με την «κοματικοποίηση» που έλαβε το ζήτημα.

«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντιστιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή. Μετά το συμβάν σκέφτηκα να αποχωρήσω. « Όμως με αγκάλιασαν γενναιόδωροι και έντιμοι άνθρωποι. Εξαιτίας αυτών των ανθρώπων συνέχισα στο θέατρο και τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: