Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ: YΠΕΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ (βίντεο)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ: YΠΕΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ (βίντεο)

-

- Advertisement -

«Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό». Την δική της κατάθεση ψυχής έκανε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι δέχτηκε και εκείνη σεξουαλική παρενόχληση στα πρώτα της βήματα, αναφέροντας το περιστατικό. «Δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένο για έναν χώρο. Πρόσφατα μίλησα με την θεία μου για αυτό. Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου… Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό. Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα».

Η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε ότι δεν συνέχισε περαιτέρω την συνεργασία μαζί με την συγκεκριμένη εταιρεία «Την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το πότε αλλά το να λέγονται.»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: