Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

-

- Advertisement -

Τον πολιτισμό στηρίζει ο Δήμος Στροβόλου και ο Δήμαρχος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους ο οποίος πριν λίγη ώρα προέβη σε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά όλα τα μουσικά και θεατρικά σχήματα του τόπου μας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Στροβόλου με ανάρτησή του, στο προσωπικό του λογαριασμό κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση ώστε να χρησιμοποιήσουν το θέατρο Στροβόλου χωρίς χρέωση για την πραγματοποίηση προβών και δοκιμών.

«Στηρίζουμε τον πολιτισμό, στηρίζουμε την Κυπριακή δημιουργία! Γιατί για μας στο Στρόβολο, ο πολιτισμός είναι ουσιώδης υπηρεσία! Ανακοινώνουμε λοιπόν, τη διάθεση του Δημοτικού Θέατρου, χωρίς χρέωση για την πραγματοποίηση προβών/δοκιμών, για την περίοδο από 8-27 Φεβρουαρίου 2021. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να δώσει ώθηση και να στηρίξει τα μουσικά και θεατρικά σχήματα αποτελούμενα από 3 μέχρι 12 άτομα, προκειμένου να μπορούν να προετοιμαστούν για την επαναδραστηριοποίησή τους.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετικό έντυπο που μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Δήμου και να το αποστείλουν στη διεύθυνση [email protected]  Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Σας περιμένουμε!»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΜΑ: Το ποσό που μαζεύτηκε από τις εκστρατείες...

Δύο μήνες συνεχούς δραστηριότητας είχαν ένα αξιοπρεπή αποτέλεσμα αφού η εμπνεύστρια του Φτιάξτε μια καρδιά ΑΛΜΑ, Άντρη Ευριπίδου, κατόρθωσε να υλοποιήσει μαζί με τους...