Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ: ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (βίντεο)

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ: ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (βίντεο)

-

- Advertisement -

Μια έκπληξη την οποία ομολογουμένως δεν περιμέναμε, παρόλο που ευελπιστούσαμε ότι θα πραγματοποιηθεί. Οκτώ ώρες πολιτισμού με καλλιτέχνες γνωστούς και αγαπημένους. Η Παγκύπρια Συντεχνία Επαγγελματιών Καλλιτεχνών (ΠΑ.ΣΥΝ.Ε.Κ) θα παρουσιάζει τη μεγαλύτερη Oλοήμερη Διαδικτυακή Παράσταση  με τον τίτλο «Κοίτα γύρω, ο πολιτισμός φωνάζει»  από τους καλλιτέχνες για τους καλλιτέχνες σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.  

Η εκδήλωση θα προβάλλεται διαδικτυακά μέσω της SoldOut Tickets και είναι ανοικτή (Δωρεάν) για παρακολούθηση από το κοινό. Στο βίντεο όπου δημοσιεύθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης καλεί όλους να συμπράξουν στο «Κοίτα γύρω, ο Πολιτισμός φωνάζει» Στην συναυλία στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού που θα πραγματοποιηθεί και το επόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου,  θα συμμετάσχει και ο Γιάννης Ζουγανέλης στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον πολιτισμό.

Η σημερινή  παράσταση έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι τις 20.00. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και τις δύο ποιο πάνω ημερομηνίες οι φίλοι του πολιτισμού μπορούν να κάνουν εισφορές σας τους €5, €10, €15, €20, €50, €100.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: