Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSNARCIE: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤO BINTEO ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «CANCER» ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΟΥ MANGELO

NARCIE: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤO BINTEO ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «CANCER» ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΟΥ MANGELO

-

- Advertisement -
my office

Λίγο πριν την πρεμιέρα του τραγουδιού «Cancer» η ερμηνεύτρια Narcie βρέθηκε στο κομμωτήριο του Mangelo Hair and Beauty Salon και στον φίλο της Μιχάλη ο οποίος έδωσε και εκείνος το δικό του λιθαράκι στο βίντεο που γυρίστηκε με την Γιώτα Κουφαλίδου και τον Γιώργο Αναγιώτο για να προσφέρουν στους καρκινοπαθείς.

Αύριο Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο youtube κανάλι του συγκροτήματος No/Hugs” θα μεταδοθεί το βίντεο το οποίο δείχνει την αληθινή πτυχή του καρκίνου που μαστίζει την εποχή μας.

Με πολύ ανυπομονησία και χαρά η Narcie αναμένει να κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο youtube κανάλι του συγκροτήματος No/Hugs” το βίντεο το οποίο με πολύ μεράκι επιμελήθηκε για να δείξει την αληθινή πτυχή του καρκίνου που μαστίζει την εποχή μας.Ήδη πριν από λίγη ώρα μεταδόθηκε για πρώτη φορά το τραγούδι «Cancer» μέσα από την συχνότητα του Ράδιο Θεσσαλονίκη και στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα η Narcie βρέθηκε στο κομμωτήριο του Mangelo

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που θα μαζευτεί από την μετάδοση του τραγουδιού θα δοθούν για την ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ, «Ένα Όνειρο μια Ευχή», Καραισκάκειο Ίδρυμα και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου». Αύριο, λοιπόν, συντονιστείτε στο youtube κανάλι του συγκροτήματος No/Hugs” και δώστε την δική σας εισφορά.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: