Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ:H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ:H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

-

- Advertisement -
my office

Ο Ανδρέας Αποστόλου είναι από τους νέους πολιτικούς που έχουν όραμα και αξίες. Μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής από τα κοινά, αποφάσισε μετά από σκέψη και συλλογισμό να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ στην επαρχία Λάρνακας, για να διεκδικήσει μια θέση στο κοινοβούλιο.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση του σήμερα το πρωϊ ο Ανδρέας Αποστόλου πληροφορεί τους διαδικτυακούς του φίλους τους λόγους της απόφασης του.

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Η απόφαση να κατέλθω υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές λήφθηκε μετά από ειλικρινή προβληματισμό τον οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Μέρα με τη μέρα η απόσταση ανάμεσα στους πολίτες και την πολιτική μεγαλώνει. Η αποστροφή είναι εμφανής, η απαξίωση αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και δυστυχώς, μια σειρά από γεγονότα διευρύνουν το χάσμα ανάμεσα στην κοινωνία και τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Mε την σύζυγό του Θεοδοσία

Αυτό το μεγάλο κενό δημιουργεί πρόβλημα στην ίδια τη Δημοκρατία και κατά συνέπεια πλήττει τα συμφέροντα του λαού από τον οποίο εκπηγάζει η εξουσία. Η πολιτική πρέπει να επιστρέψει στους ίδιους τους πολίτες, να γνοιάζεται για τα προβλήματά τους, να τους υπηρετεί, να αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους και κυρίως να λογοδοτεί σε αυτούς. Τα τελευταία χρόνια η κοινωνία έγινε μάρτυρας κραυγαλέων περιπτώσεων διαπλοκής πολιτικών και κομματικών στελεχών καθώς και κρατικών αξιωματούχων, με οικονομικά και άλλα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας. Αυτές οι πολιτικές πρακτικές έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών, οι οποίοι αξιώνουν καθαρό πολιτικό λόγο, χωρίς μισόλογα και κρυφές ατζέντες.

Ο Ανδρέας είναι πατέρας δύο παιδιών

Η δική μου εμπλοκή στην πολιτική τα τελευταία χρόνια αυτό το όραμα έχει: Να υπηρετώ τους πολίτες, να διεκδικώ τα δικαιώματά τους, να αγωνίζομαι γι᾽αυτούς, να είμαι η φωνή τους. Μετά την συμπόρευση της Συμμαχίας Πολιτών με την ΕΔΕΚ αποφάσισα να κατέλθω στις βουλευτικές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ στην Επαρχία Λάρνακας, με την ευγενή φιλοδοξία να ενισχύσω τη φωνή μου και την προσπάθειά μου για τους συμπολίτες μου. Οι στόχοι μου παραμένουν οι ίδιοι: Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, σε μια ελεύθερη πατρίδα χωρίς στρατούς κατοχής και κηδεμόνες, μια ευρωπαϊκή χώρα σε συνθήκες ελευθερίας και ευημερίας για τα παιδιά μας.

Ειδικά για τη Λάρνακα, στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, θέλω να εργαστώ ώστε να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει. Η ευημερία και η ανάπτυξη της Επαρχίας Λάρνακας και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της αποτελούν για εμένα προτεραιότητα. Στην προμετωπίδα της προσπάθειάς μου θα είναι τα παιδιά και οι ενήλικες που ταλαιπωρούνται με θέματα υγείας, οι καρκινοπαθείς αλλά και όλοι οι χρόνιοι πάσχοντες, όλοι αυτοί για τους οποίους το πιο πολύτιμο αγαθό δεν είναι δεδομένο.

Προσπαθήσαμε και πετύχαμε την θεσμοθέτηση της άδειας πατρότητας. Στόχος μου είναι η βελτίωση του πλαισίου των αδειών μητρότητας, πατρότητας, γονικής άδειας και η στήριξη των οικογενειών. Θέλω επίσης να προσπαθήσω να δώσω λύσεις σε μικρά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, στη γειτονιά μας, στο περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Η υγειονομική κρίση από την πανδημία προκαλεί έντονες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις. Πίσω από τους αριθμούς βρίσκονται άνθρωποι που μένουν χωρίς εργασία, με περιορισμένα εισοδήματα, με δυσβάστακτες υποχρεώσεις, με όνειρα για το αύριο. Αυτοί οι συμπολίτες μας είναι στο επίκεντρο της προσοχής μου.

Πρόσφατα ο Ανδρέας Αποστόλου βρέθηκε στην εκπομπή 24 ώρες όπου μίλησε για το Ίδρυμα Χριστίνα Α.Αποστόλου και την εμπειρία ζωής που έζησε ο ίδιος αλλά και για την μητέρα του

Αναγνωρίζω ότι έχετε κουραστεί από βαρύγδουπα λόγια και αμέτρητες υποσχέσεις. Η δική μου διαβεβαίωση είναι ότι τους πολίτες από τους οποίους θα ζητήσω τη ψήφο τους, θα μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια και μετά τις εκλογές. Γιατί η πολιτική δεν είναι καριέρα και βόλεμα, είναι ένας καθημερινός αγώνας, μια συλλογική προσπάθεια.

Με τον πατέρα του, Λάκη Αποστόλου

Θα αξιοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα μέχρι σήμερα αλλά και την γνώση και την εμπειρία τεχνοκρατών και ανθρώπων που βάζουν το συλλογικό συμφέρον πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Θα επιδιώξω να χαράζω πολιτικές στη βάση της σύνθεσης, της συναίνεσης, του διαλόγου και της συνεργασίας, μακριά από ανούσιες αντιπαραθέσεις και εύηχα συνθήματα. Αυτό έχει ανάγκη σήμερα η Πατρίδα μας.

Η Χριστίνα Άποστόλου εάν και άφησε πίσω της τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά, σήμερα καταφέρνει να είναι με τον τρόπο της τόσο δίπλα στα παιδιά της όσο και σε χιλιάδες ανθρώπους μέσα από το Ίδρυμα «Χριστίνα Αποστόλου».

Τα προβλήματα της Επαρχίας Λάρνακας δεν έχουν χρώμα. Το μέλλον των παιδιών μας και το αύριο της πατρίδας μας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα. Να ακούσω τις σκέψεις σας και να μοιραστώ μαζί σας τις δικές μου. Σήμερα προέχει να βρούμε τους τρόπους να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε.Θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε εσάς και στις οικογένειες σας. Με ανθρωπιά και αλληλεγγύη να σταθούμε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: