Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ--ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο...

ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ–ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ (βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Η απόσταση που διανύσαν το πρωί ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, μέλη της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών αλλά και εθελοντές ήταν πολύ μικρή μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής των Μικρών Ηρώων. Την υπόσχεση που έθεσε πριν λίγα χρόνια υλοποίησε και πάλι ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, ο οποίος κολύμπησε το πρωϊ στην θάλασσα της Λεμεσού μαζί με άλλους εθελοντές. Το μήνυμα ήταν  «κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του το καρκίνο», και αυτό κατάφερε με την συγκεκριμένη πράξη του.

Ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες» Λουκάς Φουρλάς για τέταρτη χρονιά, μπήκε στη θάλασσα της Λεμεσού σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωϊ για να στηριχθούν οικονομικά οι συγγενείς των παιδιών με καρκίνο της Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακαρείου Νοσοκομείου Λευκωσίας, μέσω του Ιδρύματος Ελπίδα και του Παγκύπριου Συνδέσμου .

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης ο οποίος δήλωσε ότι «είναι καθήκον, υποχρέωση να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά στην καθημερινότητα τους». Από την μεριά τους ο δήμαρχος της Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο πρόεδρος CyjetSki Mάριος Καδής αλλά και ο έφεδρος βατραχάνθρωπος Ανδρέας Καραμανής αλλά και μέλη του ΟΥΚ  είχαν έναν και κοινό στόχο να μην μείνει κανένα παιδί να παλεύει μόνο του αλλά ούτε και καμιά οικογένεια.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: