Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSNICOSIA SANTA BUS: O ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ «ΚΟΒΕΙ» ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

NICOSIA SANTA BUS: O ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ «ΚΟΒΕΙ» ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

-

- Advertisement -
my office

Ο Άγιος Βασίλης του Δήμου Λευκωσίας ετοίμασε το πρόγραμμα του, πήρε τις αποφάσεις του και είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του, για όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα που ήταν φέτος φρόνιμα, υπάκουα και συνεργάσιμα.

Ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα βρίσκεται στο λεωφορείο του και θα χαιρετίσει τα παιδιά,  σκορπά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τραγούδια και μουσική κάνοντας βόλτες σε γειτονιές της πόλης, χαιρετώντας όσα πιο πολλά παιδιά (μικρά και μεγάλα) μπορέσει και στέλνοντας τους τις καλύτερες ευχές για ένα όμορφο, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2021. Τα παιδιά μπορούν να βγουν στο μπαλκόνι, να σταθούν στο παράθυρο ή στην εξώπορτά τους και χαιρετήσουν τον Άγιο Βασίλη.

Το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες στη διαδρομή λ1 όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε για ένα περίπατο. Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. σε δρόμους των ενοριών Καϊμακλίου, Ομορφίτας και Παλουριώτισσας.

 Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται σε δρόμους των ενοριών Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίου Αντωνίου και Αγίων Ομολογητών. Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. θα βρίσκεται σε δρόμους των ενοριών Αγίου Ανδρέα, Τρυπιώτη, στο Εμπορικό Τρίγωνο Μακαρίου Στασικράτους Ευαγόρου και στην εντός των τειχών πόλη, ενώ την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. μέχρι τις 7:00μ.μ. θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.  Για τη διαδρομή λ1 μπορείτε να μάθετε πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.nicosiaminibuses.eu
- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: