Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSPARIS – NICKY HILTON: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

PARIS – NICKY HILTON: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

-

- Advertisement -
my office

Οι γυναίκες της οικογένειας Hilton λανσάρουν καινούργιο «σπορ», το οποίο φυσικά είναι οικείο…Φωτογραφίζονται όλες μαζί για την καμπάνια του οίκου Valentino, λανσάροντας τσάντες και ρούχα. Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν στο ξενοδοχείο Hotel Bel-Air του Λος Άντζελες όπου κάποτε διέμεναν.

«Μέναμε κάποτε εδώ», ανέφερε η μητέρα των κοριτσιών, Kathy  σε δηλώσεις της στην Vogue. «Είναι το σπίτι μακριά απ΄το σπίτι μας. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για μας καθώς πλέον δεν καταφέρνω να βλέπω τα κορίτσια όσο συχνά θα ήθελα. Είναι και οι δυο τους πολυάσχολες και η Nicky μεγαλώνει και δύο μικρά κοριτσάκια.» συμπλήρωσε.

«Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που κάναμε φωτογράφηση μαζί», συνέχισε. «Μου έδιναν οδηγίες- βάλε το πόδι εδώ, βάλε το χέρι στο γοφό…είναι ενδιαφέρον να τις βλέπω να μην μαλώνουν πια για τα ρούχα».

Εκτός από την Paris και την Nicky που συνέδεσαν το στυλ τους όσο λίγες με τα ‘00s, η Kathy Χίλτον έχει και εκείνη σχέση με τη μόδα. Συγκεκριμένα διατηρεί την επωνυμία «The Kathy Hilton Collection» μέσω της οποία κυκλοφορεί συλλογές με βραδινά φορέματα.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: