Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSHMEΡΟΛΟΓΙΟ CDA COLLEGE: ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ...

HMEΡΟΛΟΓΙΟ CDA COLLEGE: ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

-

- Advertisement -
my office

Μια κοινή φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο διατηρητέο κτίριο της Γερμανίνας στο Δήμο Γεροσκήπου την ημέρα του Παγκόσμιας Μέρας Εθελοντισμού από τους φοιτητές, καθηγητές, μοντέλα από το  Catwalk Modelling School by Natalia και γνωστά πρόσωπα του νησιού μας. Όλοι τους, έδειξαν τα αλτρουιστικά συναισθήματα του αφιλοκερδώς, με στόχο να ενισχύσουν το ταμείο του Ιδρύματος Ελπίδα, μέσω της πρωτοβουλίας του Λουκά Φουρλά για τους Μικρούς Ήρωες του Παιδοογκολογικού του Μακαρείου Νοσοκομείου.

Από το ημερολόγιο του CDA Πάφου δεν μπορούσε να λείπει ο Μιχάλης Σοφοκλέους

Οι συμμετέχοντες φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο γραφείου του κολλεγίου CDA Πάφου το οποίο αφήνει το δικό του κοινωνικό μήνυμα, εις μνήμη της Αθανασίας Χριστοφόρου, εκ των Ιδρυτών του Κολλεγίου CDA Πάφου και του 21χρονου Μιχαλάκη Αλεξάνδρου που έφυγαν το 2015 κτυπημένοι από μορφές καρκίνου.

Ο Σταύρος Κυπριανού άφησε το δικό του μήνυμα

Για κάθε μήνα επιλέγηκε μια θεματική διαφόρων κοινωνικών προβλημάτων όπως ναρκωτικά, κακοποίηση, ομοφοβία, αλκοολισμός, Aids, δωρεά οργάνων και άλλα, όπου σημειώθηκε και η ανάλογη τηλεφωνική γραμμή βοήθειας προς στήριξη. Όλα τα έσοδα του ημερολογίου με ποσό ύψους €1600 δόθηκε ως εισφορά για στήριξη του Ιδρύματος Ελπίδα.

Ο ηθοποιός Λώρης Λοϊζίδης “μιλά” για την απόφαση

Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής Σταύρος Κυπριανού, ο ηθοποιός Λώρης Λοϊζίδης, Μιχάλης Σοφοκλέους και Σοφοκλής Κασκαούνιας αποδέχτηκαν αφιλοκερδώς την πρόσκληση και στήθηκαν μπροστά στους φωτογράφους της ομάδας του Pixel Photovisual Studio. Υπεύθυνη Έκδοσης ήταν η Διευθύντρια του Κολεγίου CDA Πάφου, Καρολίνα Κυπριανού, η οποία ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας.

Ο ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαουνιάς φωτογραφήθηκε για την Πρόληψη
Η διευθύντρια διευθύντρια του Κολεγίου CDA Πάφου, Καρολίνα Κυπριανού μαζί με τον Σοφοκλή Κασκαουνιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος Μιχαλάκης Αλεξάνδρου που έφυγε από τη ζωή από λέμφωμα είναι ξάδελφος του παρουσιαστή, Μιχάλη Σοφοκλέους, ο οποίος απεβίωσε το 2015. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής είχε εκφράσει τη λύπη του, με μια συγκινητική ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους μαζί με τον ξάδελφο του, Μιχαλάκη Αλεξάνδρου

«Καλό ταξίδι Μιχαλάκη μου, θα είσαι πάντα στις καρδιές μας νικητής. Από μικρός θυμάμαι  θυμάμαι εκείνη την άσχημη μέρα που έχασες το χεράκι σου, τα ταξίδια σου στην Αμερική για τις φυσιοθεραπείες σου εσύ όμως θηρίο δεν μάσησες πουθενά πρόσφερες σε όλους μας μαθήματα ζωής..έκανες πάντα τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα τα τραγικά να φαίνονται χαρούμενα και πολλές φορές την επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τέτοιους δυνατούς ανθρώπους ο Θεός του θέλει δίπλα τους για να τον προσέχουν γι’ αυτό τόση βιασύνη. Είμαι σίγουρος πώς ήδη ο Παππούς σε υποδέχτηκε και έβαλε υπό την προστασία του. Καλό Παράδεισο Λεβέντη μου».

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: