Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

-

- Advertisement -
my office

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβει τη σχέση του, αλλά δεν είμαι και άνθρωπος που την πουλάει» αυτό δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Κύπριος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «8 λέξεις» σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! Ελλάδος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Στο κλαμπ των παντρεμένων δεν αποκλείεται να μπει ο πρωταγωνιστής της σειράς “8 λέξεις”

Ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με την Νάταλι Κάτερ επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας «Και αυτό θα γίνει. Η πρόταση γάμου είναι ένα μεγάλο βήμα. Δεν το λες γιατί εκείνη τη στιγμή είσαι ενθουσιασμένος ή βρίσκεται πάνω στην τρέλα σου. Πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά. Έχεις αποφασίσει ότι αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο θέλεις να κάνεις οικογένεια και να πεθάνεις μαζί του, να είσαι 100% σίγουρος».

Το ζευγάρι δεν αποκλείεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας

Να θυμίσουμε η Νάταλι Κάτερ είναι Κύπρια χορεύτρια και έχει ένα παιδί με τον επίσης Κύπριο Δωρο Παναγίδη ο οποίος συμμετείχε παλαιότερα στο “Power Of Love” Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Νάταλι είχε δηλώσει ότι το πρώτο βήμα για τη σχέση τους το είχε κάνει ο Στέφανος όμως το δεύτερο το έκανε εκείνη. «Γνωριστήκαμε σε έξοδο μας με κοινούς γνωστούς, και μου έστειλε μήνυμα αλλά μετά από λίγες ημέρες έστειλα εγώ”.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: