Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSMSPS CYPRUS: AΠΕΣΠΑΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ EVENT AWARDS 2020

MSPS CYPRUS: AΠΕΣΠΑΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ EVENT AWARDS 2020

-

- Advertisement -
my office

Τέσσερα βραβεία απέσπασε η εταιρεία MSPS Cyprus στα Event Awards 2020. Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, η απονομή των βραβείων περιορίστηκε στη φωτογράφιση των νικητών και σε δηλώσεις.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μαίρη Χάματσου

Από την εταιρεία MSPS Cyprus, τα βραβεία παρέλαβε η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μαίρη Χάματσου, που δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη απόψε για την αναγνώριση της δουλειάς μας, με τα 4 βραβεία που πήραμε. Ευχαριστούμε πολύ τους αγαπητούς μας πελάτες για την ευκαιρία που μας έδωσαν να διακριθούμε. Ευχαριστούμε τη CYTA που μας προσφέρει τη δυνατότητα για αξέχαστες εμπειρίες μέσα από την τεχνολογία και τη Lidl Κύπρου, που εδώ και 10 χρόνια συνεργάζεται μαζί μας, για να δημιουργούμε αξέχαστα, ευφάνταστα δημιουργικά events. Οι καιροί είναι δύσκολοι, λόγω της πανδημίας o τομέας μας έχει πληγεί αρκετά, αλλά εμείς, στη MSPS, έχουμε πάντα ως στόχο να ανακαλύπτουμε νέες ιδέες, ώστε να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον του καταναλωτή και την εμπλοκή του μαζί με τα brands που τον αντιπροσωπεύουν.

Η στρατηγική σκέψη αλλά και η δημιουργικότητά της MSPS Cyprus, την οδήγησαν στο να κερδίσει στα Event Awards το χρυσό βραβείο για την ενέργεια 5G, «A glimpse at the future – Εμπειρία VR», που δημιούργησε μαζί με τον πελάτη της Cytamobile Vodafone. Η ενέργεια αυτή, χρησιμοποιούσε την τεχνολογία για να μεταφέρει τους καταναλωτές, μέσω μιας εμπειρίας VR, στο άμεσο μέλλον για να δείξει τον κόσμο με την εφαρμογή του 5G. Η βράβευση αυτή αφορούσε την κατηγορία «Υποστήριξη Χορηγίας –  Experiential Marketing Event». 

Επιπρόσθετα, η MSPS Cyprus κέρδισε το αργυρό βραβείο για την ιδέα «LIDL FOOD ACADEMY: Ένας βιωματικός χώρος με πολλά πρόσωπα». Η ιδέα, απέσπασε το βραβείο αυτό στην κατηγορία «Venue Experience – Pop-Up / Ειδικές Κατασκευές». Επίσης, η MSPS κέρδισε δύο ακόμα χάλκινα βραβεία που αφορούσαν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Lidl Κύπρου, «Ακαδημία Μαγειρικής για Παιδιά» και οι διαδραστικές ενέργειες ‘Grassroots’ στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΚΟΠ, για την προβολή της χορηγίας Lidl με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία MSPS Cyprus εξειδικεύεται στις ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων καθώς και στο experiential marketing με στρατηγικό στόχο να τοποθετεί τα brands που συνεργάζεται στο επίκεντρο,  ώστε ο καταναλωτής να βιώνει κάθε φορά αξέχαστες εμπειρίες.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: