Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSMEGHAN MARKLE: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (βίντεο)

MEGHAN MARKLE: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Όπως μάθει τελικά ο καθένας…Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η Meghan Markle δεν μπορεί χωρίς την τηλεόραση όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί.Η ίδια έκανε και πάλι την εμφάνισή της στο CNN από τον κήπο του σπιτιού της για να επαινέσει αυτή τη φορά τους ήρωες του κορονοϊου.

Η Δούκισσα του Sussex επαίνεσε τους εθελοντές και τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής για  τη στήριξή τους στις κοινότητες τους. Η Megkan ήταν μόνη της στο βίντεο ενώ όπως φημολογείται ο Ηarry δεν είναι καθόλου τυχαίο λόγω του ότι ο Πρίγκιπας William και η Kate βρίσκονται σε περιοδεία σε όλη τη Βρετανία για να επαινέσουν εξίσου τους εθελοντές και τους εργαζομένους της Βρετανίας.

Η Megkan μίλησε την Κυριακή στο CNN αναφέροντας ότι το 2020 ήταν δύσκολη χρονιά για όλους και ότι την ίδια την εμπνέουν οι άνθρωποι που δείχνουν αλληλεγγύη στους συνανθρώπους τους και έβαλαν στην άκρη τις δικές τους ανάγκες για αυτόν τον σκοπό. «Απόψε γιορτάζουμε αυτούς τους σιωπηλούς ήρωες, κάποιους που γνωρίζω και άλλους που χειροκροτούμε από μακριά» κατέληξε

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: