22.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού (Φώτο)

ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού (Φώτο)

-

Πρώτο ραντεβού.. Η κάθε γυναίκα ανυπομονεί για το πρώτο της ραντεβού, πάντοτε η πρώτη συνάντηση διαφέρει. Βλέπεις  είναι  η πρώτη εικόνα, η πρώτη εντύπωση. Πέραν από την ανυπομονησία που βιώνεις  υπάρχουν και κάποιες σκέψεις που περνούν από το μυαλό, οι οποίες  σου προκαλούν άγχος, αγωνία, προβληματισμό τι θα φορέσω, πως θα χτενίσω τα  μαλλιά μου , πως θα πετύχω το τέλειο μακιγιάζ. Μην πανικοβάλλεσαι σου έχω την λύση.  Αρχικά αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως το μακιγιάζ εφαρμόζεται για να αναδείξει την δική σου φυσική ομορφιά και όχι να σε μεταμορφώσει για αυτό τόνισε τα όμορφα σου χαρακτηριστικά.

1.       Βήμα

Δεν θα σου πω να ξεκινήσεις το μακιγιάζ  από την επιδερμίδα  δηλαδή να εφαρμόσεις πρώτα το foundation κλπ αλλά από τα μάτια. Ναι, ναι το ξέρω θα διερωτηθείς γιατί . Ως συνήθως αρκετές γυναίκες τοποθετούν αρχικά το foundation.  Σε αυτό το μακιγιάζ πρωταγωνιστές είναι τα μάτια.

 Τα Γατίσια μάτια.

Πως μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο γατίσιο βλέμμα; Με το αγαπημένο και παραδοσιακό eyeliner  (μην πανικοβληθείς) ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το πετύχεις  είναι να  σχεδιάσεις  την γραμμή του eyeliner πρώτα με ένα μαύρο μολύβι. Δώσε το σχήμα που θες και στην συνέχεια με ένα λεπτό πινέλο ακολούθησε την φυσική γραμμή των ματιών σύρριζα στις βλεφαρίδες. Προς την εξωτερική γωνία μπορούμε να σηκώσουμε τη γραμμή ένα-δύο χιλιοστά προς τα πάνω. Με τον ίδιο τρόπο εφάρμοσε στο κάτω βλέφαρο. Πριν προχωρήσεις στο  eyeliner αν νιώθεις ότι η ανοδική γραμμή δεν είναι η ίδια και στα δυο μάτια τότε με μια μπατονέτα διόρθωσε εκεί που χρειάζεται. Στην συνέχεια τοποθέτησε το eyeliner εκεί όπου έχεις σχεδιάσει την γραμμή, καθώς επίσης τοποθέτησε μαύρο μολύβι μέσα στα μάτια μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού.  Προχώρησε με μια ζεστή σκιά στο κινητό βλέφαρο και μια πιο φωτεινή απόχρωση στην εσωτερική γωνία χωρίς όμως να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

2.       Βήμα

Η μάσκαρα κάνει την διαφορά, μην φοβηθείς να τονίσεις αρκετά τις βλεφαρίδες σου για να φαίνονται ακόμη πιο έντονα τα μάτια.

3.       Βήμα

Σχημάτισε τα φρύδια σου με μια καστανή σκιά. Εδώ δεν χρειάζεται να τοποθετήσεις αρκετό προϊόν. Πλέον η τάση της μόδας είναι όσο πιο φυσικά τόσο πιο όμορφα. Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας όσο πιο πολύ προϊόν βάζουμε τόσο πιο άγρια και σκληρά θα φαίνονται τα χαρακτηριστικά μας.

4.       Βήμα

Η ενυδάτωση για ακόμη μία φορά έχει πρωταρχικό ρόλο. Ενυδατώνοντας σωστά το δέρμα πριν από την τοποθέτηση του foundation ομαλοποιεί τους πόρους ούτως ώστε να δημιουργεί τον ιδανικό καμβά. Αφετέρου, έχοντας μια σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα, τα προϊόντα τοποθετούνται αβίαστα πάνω στο δέρμα. Δημιουργώντας έτσι το τέλειο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις  είτε την ενυδατική σου κρέμα ή εναλλακτικά το ενυδατικό primer. Προχώρησε με ελάχιστη ποσότητα  στο foundation και φώτισε το κάτω μέρος του ματιού  με κονσίλερ. Βάλε πούδρα μονάχα στα σημεία που αισθάνεσαι πιο λιπαρή.

5.       Βήμα

Αυτό που καθορίζει απόλυτα το look του μακιγιάζ είναι το ρουζ. Επιλέξτε τον τόνο που θα φωτίσει την επιδερμίδα σου και τονίστε τις γωνίες του προσώπου. (Με λίγη προσοχή). Να θυμάστε πάντα θέλουμε να αναδείξουμε την φυσική μας ομορφιά.

6.       Βήμα

Ζουμερά χείλη. Ως λάτρεις του κόκκινου σε αυτή την περίπτωση δεν στο συντείνω και γενικότερα απόφυγε τις σκούρες αποχρώσεις αλλά και τα εντελώς ψυχρά χρώματα. Κινήσου στις πιο παστέλ αποχρώσεις. Για να δείχνουν πιο ζουμερά και ταυτόχρονα σέξι τα χείλη επέλεξε ένα κρεμώδες κραγιόν και όχι ματ.  

7.       Βήμα

Και επειδή γνωρίζω πως σε ανησυχεί αρκετά το χτένισμα σου .Εδώ σου έχω την λύση. Σύμφωνα με τον hair stylist  Ανδρέα Βάσσου στο πρώτο ραντεβού το ιδανικό χτένισμα είναι ένα όμορφο, αναλαφρο βαγκ. Απέφυγε τις σκληρές λάκ μαλλιών.

8.       Βήμα

Επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα, διακριτικά κοσμήματα και αξεσουάρ. Είσαι έτοιμη μην ανησυχείς το μακιγιάζ σου θα είναι εκθαμβωτικοί.

Ειρήνη Ιακώβου- Ιδιοκτήτρια ΝΑ’Ι’ΑΔΑ  NATURE SPA

Photos NEW YORK STUDIO

Hair Roots Hair Salon / Ανδρέας Βάσσου

Model Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: