ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-«ΓΙΑΤΡΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΡΚΙΝΟ»-ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ

Σε όλους εκείνους που επιβίωσαν από τον καρκίνο είναι αφιερωμένη η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα επιβίωσης από τον καρκίνο. Μέρα χαράς και γιορτής για όλους όσοι επιβίωσαν, χωρίς κανείς να ξεχνάει αυτούς που δεν τα κατάφεραν. Και η Γιώτα Κουφαλίδου δεν ξεχνά αυτά που βίωσε αλλά στάθηκε δυνατή για χάρη του μικρού Βασίλη, της οικογένειας της αλλά και όσους την εκτιμούν και αγαπούν. Αντιμετώπισε τον καρκίνο βλέποντας τον κατάματα, ζώντας παράλληλα όλες τις εμπειρίες.

Σε ανάρτησή της, η Γιώτα Κουφαλίδου τιμά την ημέρα χωρίς ωστόσο να ξεχνά

«6 Ιουνίου-Παγκόσμια ημέρα επιβίωσης από τον καρκίνο. Μέρα χαράς και γιορτής για όλους όσοι επιβίωσαν, χωρίς κανείς να ξεχνάει αυτούς που δεν τα κατάφεραν».

Ήταν τον Μάιο του 2018 που η Γιώτα Κουφαλίδου επισκέφθηκε τον γιατρό για άλλη μια φορά γιατί ένοιωθε πολύ ευάλωτη. Το ανοσοποιητικό της σύστημα ήταν πολύ εξασθενημένο. Αρχικά απέδιδε όλα αυτά στο γεγονός ότι κουραζόντανε και ξυπνούσε την νύχτα λόγω του μικρού Βασίλη που τότε ήταν σχεδόν τριών χρόνων. Η ίδια όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της, είχε αναφέρει στον παθολόγο μου «Γιατρέ, νομίζω έχω καρκίνο».

Ο γιατρός τότε γέλασε γιατί με βάση τις αναλύσεις της ήταν όλα άψογα. Το μόνο πρόβλημα που είχε εντοπιστεί ήταν ο χαμηλός σίδηρος. Για  περίπου ένα χρόνο η ίδια είχε συμπτώματα. Δεν ήταν συμπτώματα από τα οποία θα μπορούσε να καταλάβει ότι πρόκειται για καρκίνο του μαστού. Είχε κόπωση, ζαλάδες, αστάθειες, ένιωθε γενικά περίεργα. Ξυπνούσε το πρωί και δεν ένοιωθε ότι είναι ο εαυτός της. Παρόλο, που είχε επισκεφθεί διάφορες γιατρούς εντούτοις ούτε οι γενικές αναλύσεις είχαν δείξει κάτι το ανησυχητικό, γιατί χρειάζονται  εξειδικευμένες εξετάσεις για τέτοιου είδους ασθένεια.

Hot this week

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ»: Τα συγκινητικά μηνύματα για την Πόπη Χριστοφόρου, τη μητέρα των διδύμων του Μαρί

Με συγκίνηση και βαθιά θλίψη αποχαιρετούν την Πόπη Χριστοφόρου,...

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Έφυγε ο «Ακρίτας» της ερήμου του Ιορδάνη – Η ιδιαίτερη σχέση με τον μικρό Λάμπρο Καλλένο

Μια συγκινητική ανάμνηση από τον μικρό Λάμπρο Καλλένο επανέρχεται...

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

Topics

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ: Σε 17.000 επιπλέον οικογένειες – Αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια

Σε σημαντική διεύρυνση του Επιδόματος Τέκνου προχωρεί η Κυβέρνηση,...

Related Articles

Popular Categories